Whirl - bombažne tortice

Scheepjes Whirl je mešanica bombažnih in akrilnih vlaken, pripravljena za ljubitelje okusnih, pisanih izdelkov. Na dotik so izdelki  zelo mehki in prijetni, lahki in zračni, kar je kot nalašč za vse pomladne in poletne projekte. Primerni so tudi za zimski čas, za nošenje v ogrevanih prostorih.

Whirlova nit je dobro sukana, ki preprečuje razslojevanje in pospeši delo s prejo, ne glede na to, ali kvačkamo ali pletemo.

Za razliko od mnogih podobnih  prej, se barve menjajo  s spreminjanjem števila niti določene barve in ne s samim barvanjem. Mesto spreminjanja barve je zavarovano v proizvodnem procesu, tako da je varno, v izdelke se lepo skrije in ne  zahteva vezanja dodatnih vozlov.

Scheepjes Whirl je odlična tortica,  v kateri je 1000 m preje s prelivajočih barv brez ponavljanja. Tako kot pri vseh bombažih, je tudi Scheepjes Whirl izdelke treba po pranju posušiti ravno. Prednost tega bombaža pa je, da jo je mogoče prati v pralnem stroju pri temperaturi do 40 stopinj in likati, kar je tudi idealno za opremo za otroke: odeje, igrače, oblačila.

Vrh obrazca

Product added to compare.

Naša spletna stran uporablja piškotke. S pomočjo piškotkov izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zbiramo statistične podatke o uporabi spletnih strani. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika. Podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.