Bambus in bombaž, BAMBOO QUEEN /50 gr.,125 m/...

Bambus in bombaž, BAMBOO QUEEN /50 gr.,125 m/ Performance

Bulgaria yarns Ltd, Performance
2021 - bež
3,25 €

Bamboo Queen, je kot ime pove, kraljica med prejami.

Je zelo mehka in zračna preja iz 50 % bambusa in 50 % bombaža. Zaradi svoje izjemne kakovosti in mehkobe je zelo primerna  za impresivno paleto rokodelskih podvigov. Vaši dodatki, oblačila in predmeti za dekoracijo doma bodo imeli edinstven videz. Mehak, eleganten videz in zračnost je odlična izbira za pletena in kvačkana oblačila, odeje, oblačila za dojenčke in številne druge projekte. Preja je zaradi svoje mešanice zelo gladka in ne draži kože. Je popolno mehka  in dovolj robustna za otroška oblačila, ki jih je treba pogosto prati. Pravzaprav je mešanica bombaža in bambusa najboljši material za otroke, predvsem za izdelke, ki so namenjena dojenčkom in malčkom.

Preja ima hipoalergijske lastnosti. Na voljo je v čudoviti paleti pastelnih barv, izbranih z okusom, ki so zelo moderni. Ustvarjanje s to prejo je kot občutek poletnega vetriča. Nit se med pletenjem ne zatika,  se ne cepi ali strga. Vsak 50-gramska klopka  ponuja do 125 metrov dolžine.

Bambus Queen preja bo najboljša za otroška oblačila, odeje, poletne bluze, tope, šale.

Bambus vas poleti hladi, pozimi pa greje, bombaž pa preprečuje raztezanje. Kakovost preje in njene parametre primerne za nežno kožo otrok in alergikov spremlja certifikat Öko-tex Standard 100.

SESTAVA: 50 % bombaž / 50 % bambus

TEŽA KLOPKE: 50 gramov

DOLŽINA NITI: 125 metrov

KVAČKA/PLETILKA: 2,5-3,5 mm

POSKUSNI VZOREC: 10 cm x 10 cm = 26 zank x 36 vrstic

 
Barva
Bež - temna
Vlakno
Bambus
Debelina igle
3 do 4 mm
Metrov v 100 gramih preje
200 - 300
Product added to compare.

Naša spletna stran uporablja piškotke. S pomočjo piškotkov izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zbiramo statistične podatke o uporabi spletnih strani. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika. Podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.