Mozaik slika, 20 x 20 cm, Roza srček

Mozaik slika, 20 x 20 cm, Roza srček

milenacr202002
Zadnji izdelki v trgovini
18,00 €
Komplet vključuje: Lepilno platno s shemo za izdelavo, dve posodi, klešče za lepljenje, ponovno uporabne vrečke z zadrgo, potrebna količina obarvanih kamenčkov z 20 % dodatka, težavnsot 3 od 5.

 
Mozaik slikanje - imenovano tudi diamantno slikanje - je novejša tehnika za izdelavo slike.Sliko izdelujemo z lepljenjem barvnih kamenčkov na platno. Tehnika je primerna tudi za otroke od 6 leta dalje. Sliko se izdeluje s pomočjo barvne sheme, ki je razporejena v kvadratke s simboli. Vsak simbol ustreza kristalu določene barve. Podlaga - platno je prekrito z lepilnim filmom, zaščitenim s folijo, ki jo med postopkom lepljenja postopno odstranimo. Kristale s pomočjo pincete lepimo čim tesneje skupaj. Komplet vsebujejo vse potrebne materiale: pravokotne akrilne kristale, platno s shemo in lepilno plastjo, plastično posodo, pinceto, navodila za uporabo.
Vrsta
Slika
Product added to compare.

Naša spletna stran uporablja piškotke. S pomočjo piškotkov izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zbiramo statistične podatke o uporabi spletnih strani. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika. Podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.