NOVA VITA - pletena vrvica 4 mm, 250...

NOVA VITA - pletena vrvica 4 mm, 250 gr. / 55 m

0012-temno siva
Zadnji izdelki v trgovini
9,50 €

Navitje: 250 gramov, 55 metrov.

Sestava: 80 % recikliranega bombaža, 20 % poliester.

Debelina kvačke, pletilke od 10 do 12 mm.

Primerna za kvačkanje, pletenje in makrame tehniko. Vrvica je prožna in mehka. 

 

Nova Vita DMC vam omogoča, da ustvarite nekaj lepega, hkrati pa je tudi okolju prijaznega. Nova Vita je zbirka, ki se osredotoča na recikliranje tekstila, da bi pomagala našemu okolju, spodbujala bolj trajnostne alternative in ponovno uporabila tkanino, ki jo še vedno lahko uporabljamo dolga leta. 

Ta kolekcija cevaste preje je narejena iz 80% recikliranega bombaža in 20% poliestrske mešanice. Preja je debela 4,00 mm in je čudovita, gladko pletena vrvica s tanjšo vrvico na notranji strani. To ji daje večjo trdnost in tudi, zahvaljujoč 20-odstotnemu poliestru, ki se je prelil v prejo, dodatno trdnost.  Je bolj prožna in mehkejša od običajne vrvice, zato jo je mogoče uporabiti za vse vrste kreativnih projektov, kot so kvačkanje, pletenje ali makrame. Ta izdelek ima certifikat Oeko-Tex. 

Barva
Siva
Vlakno
Bombaž in poliester
Premer v mm
4 mm, pletena
Metrov v 100 gramih vrvice
20 do 50
Nov izdelek
Product added to compare.

Naša spletna stran uporablja piškotke. S pomočjo piškotkov izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zbiramo statistične podatke o uporabi spletnih strani. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika. Podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.