MERINO južnoameriška...

MERINO južnoameriška velikanka_smaragdno modra preja_100 % merino volna_1000 gr._100 m

preja-merino-velikanka-juznoamer
Zadnji izdelki v trgovini
48,20 €

 

Teža: 1 kg /cca 100 m
Sestava: 100 % južnoameriška merino volna
Debelina pletilke: pletenje z rokami ali pletilkami 20 mm
Vzdrževanje: ročno pranje
Poreklo: Evropska unija, barvana po Öko tex standardu 100.

Se vam zdi da je pletenje zamudno, da traja predolgo preden izdelek dokončamo? Z volno velikanko gre hitro. Debela, nesukana volna ovac merino iz Južne Amerike je mehka volna, s premerom dlake 27 mikronov.

Pletemo ročno ali z zelo velikimi pletilkami. Zelo je primerna za odejice ali posteljne nadvložke za dojenčke in otroke, saj je volna ena izmed tistih materialov, ki v spalnici ponuja številne prednosti, zato je med najbolj dragocenimi vlakni narave.

Je naravno hipoalergena, zračna, izolacijska, odvaja vlago, naravno negorljiva in mehka … vse to so kvalitete, ki volno naredijo edinstveno za uporabo. Pletemo lahko tudi šale, kape, puloverje, prevleke za stole…

Za odejo velikosti 100 x 100 cm potrebujemo približno 2,6 kg volne, za odejo 150 x 150 cm porabimo 5,8 kg, za velikost 200 x 200 cm pa okoli 10 kg volne.

Barva
Turkizna
Vlakno
Merino volna 100 %
Vrsta
C - Merino volna za polstenje
Družina
Velikanka
Debelina igle
Z rokami
Nov izdelek
Product added to compare.

Naša spletna stran uporablja piškotke. S pomočjo piškotkov izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zbiramo statistične podatke o uporabi spletnih strani. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika. Podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.