Komplet igel za nogavice iz bambusa, 7 parov -...
Komplet igel za nogavice iz bambusa, 7 parov -...
Komplet igel za nogavice iz bambusa, 7 parov - od  2 do 7 mm
Komplet igel za nogavice iz bambusa, 7 parov - od  2 do 7 mm

Komplet igel za nogavice iz bambusa, 7 parov - od 2 do 7 mm

ka59378-22
Zadnji izdelki v trgovini
71,00 €

Set igel za nogavice iz bambusa Seeknit Koshitsu v elegantni torbici za shranjevanje zagotavljajo ure zabave pri pletenju. Japonsko podjetje Kinki Amibari je razvilo proizvodni proces, ki krepi naravne lastnosti bambusa. Po visokotlačni obdelavi pletilk pri visokih temperaturah jih skrbno poliramo z naravnim rastlinskim voskom. To pletilne igle ne le ščiti pred zunanjimi vplivi – preprečuje deformacijo – ampak jih naredi tudi posebej trpežne in čudovito gladke. Pletilke gladko drsijo po pletilki

Idealne so za pletenje nogavic, pa tudi za druge majhne predmete, kot so grelčki, kape ali rokavice. Set je sestavljen iz nič manj kot 7 kompletov igel (po 5 igel) dolžine 15 cm v velikostih igel: 2,00 * 2,50 * 3,00 * 3,50 * 4,00 * 4,50 in 5,00 mm.

Igle so shranjene v lepi torbici iz rdečega blaga potiskanega s kačjimi pastirji.  

 
Kaj delam
Pletem in polstim
Product added to compare.

Naša spletna stran uporablja piškotke. S pomočjo piškotkov izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zbiramo statistične podatke o uporabi spletnih strani. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika. Podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.