MERINO SOFT - Scheepjes - Hogarth -...

MERINO SOFT - Scheepjes - Hogarth - 50 gr., 50 % superwash merino volna, 25 % mikrofibra, 25 % akril

Scheepjes, Nizozemska
605-temno siva
4,90 €

Okoglo kompaktno sukana nit se pri delu ne zatika in ne cefra. Preja ne pika in ne draži kože. Na voljo vam je veliko različnih zelo lepih barv. Izdelki se pri pranju ne deformirajo (obdelava superwash). Na videz in otip je preja svilnato mehka,  primerna  je za izdelavo jopic, šalov, kap, odej, ..

  • Navitje: 50 gr,. 105 m.
  • Sestava: 50 % superwash merino volna, 25 % mikrofibra, 25 % akril.
  • Debelina pletilke: 4 do 5 mm.
  • Vzdrževanje: pralno s programom za volno.
  • Poskusni vzorec: 19 petelj in 23 vrst je 10 x 10 cm.

 

Barve preje Merino Softa so poimenovane po nesmrtnih slikarjih sveta: Picaso, Kahlo, Michelangelo,... Kako tudi ne! Tudi vi boste z njimi z lahkoto naslikali svojo umetnino. Mehka mešanica z visokim deležem extra fine superwash merino volne, mikrofibre in akrila, je široko uporabna. Preja je na pogled svilnata, svilnat je tudi občutek. Na voljo je veliko barv. Primerna je takorekoč za vse izdelke, od oblačil, do dekic. Peremo jo lahko v pralnem stroju.  

Barva
Siva
Vlakno
Mešanice z merino volno
Vrsta
Super pranje
Družina
Veliki slikarji
Debelina igle
4 do 5 mm
Metrov v 100 gramih preje
200 - 300

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to compare.

Naša spletna stran uporablja piškotke. S pomočjo piškotkov izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zbiramo statistične podatke o uporabi spletnih strani. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika. Podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.